Randers Kommune fejrer det højeste antal 40 års jubilarer nogensinde

Foto: News-Medie

Som tak og anerkendelse for mange års tro tjeneste fejrer Randers Kommune hvert år de medarbejdere, der i årets løb har haft jubilæum eller er gået på pension. I år er antallet af 40 års jubilarer rekordhøjt.

Randers Kommune fejrer hvert år de medarbejdere, der i årets løb har haft jubilæum eller er gået på pension. Og når fejringen finder sted fredag eftermiddag, er hovedpersonerne således de 42 medarbejdere, der i løbet af året har haft 40 års jubilæum, de 81 medarbejdere, der har kunnet fejre 25 års jubilæum og de 87 medarbejdere, der er gået på pension.

“Som arbejdsplads har vi et stort ønske om at fastholde dygtige medarbejdere, og erfarne medarbejdere har stor betydning for, at vi kan levere god og pålidelig service til borgere og virksomheder. Derfor vil vi også gerne sige tak og anerkende den store indsats, som medarbejderne har gjort for Randers Kommune igennem mange år,” siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

Antal 40 års jubilarer er næsten tredoblet

Fejringen af jubilarer og fratrådte medarbejdere er blevet en fast tradition, og i år er antallet af 40 års jubilarer det højeste nogensinde. I 2016 var antallet på 15, men det er nu næsten tredoblet.

Næste år tegner også til at blive et år med mange 40 års jubilarer blandt de godt 9000 medarbejdere i Randers Kommune. Og jubilarerne fordeler sig over alle kommunale arbejdsområder; fra pædagoger til sosu-hjælpere og fra sagsbehandlere til gartnere.

“Jeg er glad for, at så mange forskellige medarbejdere har jubilæum. For mig siger det noget om, at Randers Kommune er en god arbejdsplads, hvor der hele tiden sker en udvikling. Derfor har mange jubilarer også helt andre opgaver, end da de startede for 40 år siden, så arbejdet bliver ved med at være spændende. Det tror jeg er forklaringen på, at mange medarbejdere er hos os i mange år. Og så hænger udviklingen selvfølgelig også sammen med, at vi generelt bliver længere på arbejdsmarkedet,” siger Jesper Kaas Schmidt.

De godt 200 jubilarer og fratrådte medarbejdere, der deltager i fredagens fejring, kan ud over en takketale fra borgmester Torben Hansen nyde en tre retters menu sat sammensat af Randers Kommunes kantine. Desuden modtager alle en gave, og endelig står sangerinden Marie Frank for den musikalske underholdning. Hun er flere gange løbet med titlen som årets sangerinde og er fra lokalområdet. Og med toner af både nye og gamle sange bliver der sat en perfekt musikalsk ramme om den festlige eftermiddag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*