Gratis foredrag om overvægt i Randers

Holbæk-modellen er en innovativ behandlingsmodel til svær overvægt hos både børn, unge og voksne. Randers Kommune og FOF indbyder til gratis foredrag med manden bag Holbæk-modellen, overlæge Jens-Christian Holm

Ifølge de nyeste tal fra sundhedsstyrelsen er over halvdelen af befolkningen overvægtige og hver sjette dansker er svært overvægtig. Overvægt er en af de største belastninger for folkesundheden, og det kan være svært for den enkelte at komme problemet til livs.

En af vor tids mest effektive metoder til behandling af svær overvægt er Holbæk-modellen, der er udviklet af overlæge Jens-Christian Holm. Den nye behandling repræsenterer et paradigmeskifte indenfor undersøgelse og behandling af overvægt; bl.a. ved at betragte overvægt som en kronisk sygdom. Behandlingen gør borgerne i stand til selv at mestre og magte deres egen behandling af overvægt.

“I Randers Sundhedscenter arbejder både Sundhedsteamet og Sundhedsplejen efter Holbæk-modellen. Blandt andet med tilbud til familier med overvægtige børn. Vi vil derfor gerne give flere borgere mulighed for at få et indblik i, hvordan man kan bruge metoden til at komme overvægt til livs,” siger Tue Linderoth, leder af Randers Sundhedscenter.

Foredraget finder sted på Randers Sundhedscenter torsdag d. 1. november 2018 kl. 19.00 – 21.00. Tilmelding er nødvendig, og man skal tilmelde sig via FOF’s hjemmeside.

FOF’s hjemmeside

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*