​Få en snak med din politidirektør

Forrest fra venstre: Politidirektør Helle Kyndesen og chefanklager Marian Thomsen. Bagerst fra venstre: Chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen og stabschef Frits Kjeldsen. Foto: Østjyllands Politi

Hvad rør sig i dit lokalområde? Hvad er dine forventninger til politiet? Og hvad har betydning for, om du føler dig tryg i dit nærområde?

Dette, og meget andet, har du mulighed for at tale med politidirektør Helle Kyndesen om, når hun, sammen med chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen, chefanklager Marian Thomsen og stabschef Frits Kjeldsen, tager på en lille rundtur i det østjyske.

– Vi tager med rundt, fordi politiet er til for borgerne, og det gælder alle ansatte i Østjyllands Politi – også os i ledelsen. Det er også vigtigt, at borgerne i hele politikredsen ved, at vi er til for dem, siger politidirektør Helle Kyndesen.

De fire personer, der sammen udgør den øverste ledelse i Østjyllands Politi, vil i den kommende tid sætte sig bag rattet i den mobile politistation og besøge fire mindre byer i det østjyske.

Den første tur går til Ryomgård på fredag den 26. oktober, hvor den mobile politistation bliver parkeret ved XL-BYG på Vestergade i Ryomgård, hvor du kan møde politikredsens øverste ledelse i tidsrummet fra 15.00-17.00.

– Vi håber, at borgerne i Ryomgård og omegn har lyst til at komme forbi og få en snak med os. Vi vil meget gerne høre, hvad de har på hjerte og også gerne fortælle lidt om, hvad vi laver, siger Helle Kyndesen.

Udover Ryomgård besøger den øverste ledelse også Auning, Voldum og Malling inden for de kommende uger:

26. oktober kl. 15.00-17.00
Ryomgård

1. november kl. 15.00-17.00
Auning

23. november kl. 15.00-17.00
Voldum

6. december kl. 15.00-17.00
Malling

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*