Person ramt af skud – politiet massivt til stede

Der har været en skudepisode i Ladegårdsparken i Holbæk i dag kl. 21.00. En person er ramt af skud. Politiet er massivt til stede i området, det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Politiet er massivt til stede i området.

Politiet kunne kort efter konstatere, at en 19-årig mand fra Holbæk var blevet ramt i kroppen af et skud. Offeret er blevet bragt til skadestuen til fornøden behandling og vurderes umiddelbart til at være uden for livsfare.

Området i Ladegårdsparken Vest er afspærret med henblik på tekniske undersøgelser i anledning af skudepisoden.

Politiet er massivt til stede i området og i Holbæk by med henblik på eftersøgning af den eller de personer, der måtte stå bag skyderiet.

Opdatering Okt 24, 2018 02:16 CEST

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu en bil med to mænd, der kan mistænkes for at have afgivet skud mod en 19-årig mand fra Holbæk tirsdag aften kl. ca. 2100 ud for Ladegårdsparken Vest 103, 4300 Holbæk.

Efterforskning i skudsagen har givet politiet grundlag for at efterlyse:

  • Blålig Ford stationcar med ”papegøje”-nummerplader
  • Ingen yderligere oplysninger om model / årgang /registreringsnummer mv.

Bilen kørte efter skudepisoden fra Ladegårdsparken Vest mod Gl. Ringstedvej, hvor den forsvandt i ukendt retning.

I bilen befandt sig to mænd, der ikke kan beskrives yderligere. Den ene af dem skød målrettet mod offeret ud gennem bilruden.

Politiet har ved tekniske undersøgelser på gerningsstedet efter skudafgivelsen fundet både patronhylstre og et skudhul i en parkeret bil.

Politiet efterlyser personer, der enten har gjort observationer i området ved Ladegårdsparken Vest i tiden omkring skyderiet kl. ca. 2100, eller som har oplysninger om bilen og de to mænd. Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi med oplysninger i sagen på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Opdatering Okt 24, 2018 08:30 CEST

Politiets teknikere er ved at undersøge resterne af en udbrændt Ford Mondeo, der er fundet i brand på Sneslevvej i Fuglebjerg ved Næstved natten til onsdag.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Opdatering Okt 24, 2018 12:00 CEST

To mørkklædte, etnisk danske mænd på mellem 30 og 40 år efterlyses nu af politiet efter en skudepisode i Holbæk tirsdag aften.
Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet mener, at hændelsen er en del af den aktuelle konflikt i byen mellem  unge i Holbæk og Bandidosrockere.
Nye vidneudsagn har dog nu rejst tvivl om denne teori, oplyser politiet.
Ud fra de foreløbige vidneudsagn pejer det på, at der blev gået målrettet efter den 19-årige mand.
Der er nogen modstridende oplysninger i sagen og vores foreløbige antagelse lige nu er, at der ikke er blevet skudt mod en bil, men at gerningsmændene har været til fods, og efterfølgende er flygtet i en blå Ford stationcar som blev fundet afbrændt sener på aften.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*