Åbent brev til justitsministeren

Pia Nyholm mener, at den dømte kvinde burde sidde mindst 1 år i fængsel

– Af Pia Nyholm, Krogagervej 76, 8983 Gjerlev

Hej Søren!

Jeg har i kraft af min bopæl i Gjerlev, min kærlighed til dyr og min retsfølelse, deltaget i et fakkeloptog for vanrøgtede dyr og ikke mindst en protest over at man, fordi man er 71 år gammel, kan slippe for at mærke konsekvenserne af at man har mishandlet, sultet og bedrevet rovdrift på umælende dyr.

61 “forholdsvis” levende hunde, og sækkevis af hvalpe og småhunde der er aflivet med kølle og gevær (kvinden havde ingen våbentilladelse), samt et antal katte er blev fundet og fjernet fra den 71 årige kvindes adresse. Flere, for ikke at sige alle hundene, er mærkede for livet af den vanrøgt de har været udsat for.

Som om dette ikke er slemt nok, så slap kvinden for ubetinget fængsel, på grund af sin alder. Hvordan dette kan være en grund til at man kan slippe for at se en celle indefra, det overgår min forstand.

Det er slemt nok hvis man misrøgter et enkelt eller 10 dyr, men ENOGTRES det er jo fuldstændigt vanvittigt. Hvis ikke det skulle kunne give en minimumsstraf på 1 år i fængsel, hvad kan så?

Jeg ved at dyreværnsloven er blevet strammet op, men retten respekterer det åbenbart ikke. Altså mener jeg, at der bør lovgives strengere på området, så ubetinget fængsel ikke kan omgås. Karina Due (DF) vil tage kontakt til dig, og jeg håber på at du vil låne hende et øre og velvilje i denne sag

På trods af alle disse uhyrligheder, ønsker jeg dig en god weekend.

Læs artiklen om fakkeloptoget:

Fakkeloptog mod dyremishandling

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*