Syv katte blev fjernet i Gjerlev

En af de syv indfangede katte. Foto: News-Medie

Folk fra Dyrenes Beskyttelse har netop forladt en ejendom i Gjerlev. Ejeren, en 71-årig kvinde blev i sidste uge dømt for vanrøgt og mishandling af 61 hunde.

På ejendommen indfangede Dyrenes Beskyttelse syv katte, som løb frit omkring, men som formodentligt tilhører ejeren.

Kattene skulle fjernes fra ejeren, fordi dommen også lød på, at hun ikke må have noget med dyr at gøre i 10 år.

Tidligere på dagen kørte Østjyllands Politi sammen med Dyrenes Beskyttelse ud til ejendommen i Gjerlev for at påbegynde indfangning af kattene.

»Kattene er i god foderstand, og har ikke lidt nogen nød,« oplyser kredsformand for Dyrenes Beskyttelse Susanne Kjeldal Jensen, som selv var til stede på ejendommen.

Hun fortæller samtidig, at kattene nu er på vej til Dyrenes Beskyttelses dyreinternat i Brande.

Det er uvist hvor mange katte, som er på stedet, og det er derfor også uvist hvor mange, som tilhører ejeren af ejendommen.

»Den store udfordring for os er, at finde ud af hvem disse katte tilhører« oplyser kommunikationschef i Dyrenes Beskyttelse, Tina Christel Kristensen.

Hun bemærker, at naboer i området fortæller, at det er udekatte, som er i området, og som fodres af naboerne.

»Ikke alle kattene er mærket med chip, og så kan det være svært at konstatere, hvem kattene tilhører,« tilføjer kommunikationschefen.

Mandag fortsætter indfangningen, og indtil da har en nabo fået udleveret kattemad fra Dyrenes Beskyttelse, så hun kan fodre kattene i weekenden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*