Politiet efterlyser bortgået mand på Sejerø

  Sejerø/Kalundborg: Den savnede 72-årige mand, der var bortgået torsdag, er fredag formiddag fundet død på Sejerø. Intet mistænkeligt. Pårørende er underrettet.

 

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en bortgået mand på Sejerø og beder nu om befolkningens hjælp til at finde ham.

Den 72-årige Steen Vangsø er bortgået i nedtrykt sindstilstand fra en sommerbolig på Sejerø cirka klokken 12 den 18. oktober 2018.

Da han mod forventning ikke vendte tilbage efter en tur til stranden, slog pårørende alarm til sognefogeden på øen.

Politiet har iværksat en eftersøgning med hunde, som med hjælp fra Forsvaret blev fløjet til Sejerø, og eftersøgningen fortsatte med hjælp fra helikopter.

Eftersøgningen blev indstillet sent på aftenen, men i dag fredag den 19. oktober bliver eftersøgningen genoptaget med et større antal hunde samt assistance fra en helikopter.

Den savnede er også eftersøgt ved sin faste bopæl i Nordsjælland, men heller ikke her er han set.

Steen Vangsø beskrives som:

Mand, dansk af udseende, 72 år, 175-180 cm. høj, spinkel af kropsbygning, langt hår og langt skæg. Han var iført grøn jakke og lyseblå bukser, da han forlod boligen.

Politiet hører gerne fra personer, der har set Steen Vangsø siden torsdag klokken 12. Du kan kontakte politiet på 1-1-4, hvis du har oplysninger.

Fredag klokken 13:46 oplyser Midt og Vestsjællands Politi på twitter at Den savnede 72-årige mand, der var bortgået torsdag, er fredag formiddag fundet død på Sejerø.

Intet mistænkeligt. Pårørende er underrettet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*