Mistænkt til drabsforsøg er anholdt

Arkivfoto

Den 36-Årige har været eftersøgt i 2 år

En 36-årige mand er nu anholdt efter at have været eftersøgt af Nordjyllands Politi i to år i forbindelse med efterforskningen hvor der blev udstedt en international arrestordre på den mistænkte den 36-Årige mand er mistænkt for drabsforsøg.

Anholdelsen skete omkring kl. 16.00 efter længere tids godt samarbejde mellem det tyske og det danske politi, forklarer lederen af politiets efterforskning udtaler politikommissær Henrik Staal. fra Nordjyllands Politi

Under anholdelsen fremviste den mistænkte mand faktisk falske papirer, men ved nærmere identificering viste det sig at være eftersøgte,” siger politikommissær Henrik Staal.

Man mistænker manden for at være gerningsmand til en skudepisode, der fandt sted den 13. oktober 2016: En dengang 25-årig mand blev, omkring kl. 01.40, ramt af flere skud på Skydebanevej, der ligger i det vestlige Aalborg – manden var dog uden for livsfare. Men Nordjyllands Politi har siden efterforsket sagen som forsøg på manddrab.

Skal fremtilles i Retten i Aalborg

Iføgle Politikommissær Henrik Staal oplyser han at tysk politi har overgivet ham til Danmark, så tilsiger reglerne, at han skal fremstilles i Retten senest 24 timer efter. Den mistænkte blev, af Retten i Aalborg allerede 29. december 2016, fængslet in absentia.

”Det er min forventning, at overdragelsen af den mistænkte sker snarest muligt,” siger Henrik Staal.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger i sagen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*