Efterlysning af savnet 54-årig mand fra Nyborg

Foto: Fyns Politi

Fyns Politi har brug for jeres hjælp, Politiet efterlyser den 54-årige Jens Albert Christiansen fra Nyborg, der har været forsvundet siden mandag den 15. oktober ved 18-tiden. Han er sidst set omkring Vesterhavnen i Nyborg, Jens Albert Christiansen havde været sammen med noget familie og forlod selskabet kl. ca. 18 på cykel. Siden har ingen hverken set ellet hørt fra ham.

Ud over det vedhæftede billede beskrives han som 198 cm høj, kraftig af bygning og var på sidst sete tidspunkt iført blå kraftig jakke, blå cowboybukser og træsko. Cyklen han kører på er en sort MTB af mærket X-Zite. 

Der er intet i forbindelse med Jes Albert Christiansens forsvinden, der tyder på, at han skulle være deprimeret.

Evt. henvendelser i sagen til Fyns Politi på 114.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*