Føreren af den sorte tyske VW Multivan er fundet på en adresse i Hemmet, i god behold

Arkivfoto

Sydjyllands Politi oplyser klokken 02:18 på deres twitter at de efterlyser en sort VW Multivan, tysk indreg. HAP6677 med et “kænguru-gitter” monteret foran. Føreren er kørt fra Tyskland i nedtrykt sindstilstand og befinder sig angiveligt i DK. Hvis Du ser eller har set bilen – så ring 114. Vagtchefen

 

18:22 Oplyser Sydjyllands Politi at man stadig efterlyser  en sort VW Multivan, tysk indreg. HAP6677 med et “kænguru-gitter” monteret foran. Føreren er kørt fra Tyskland i nedtrykt sindstilstand og befinder sig angiveligt i DK, muligvis mod Vestkysten. ser du bilen – så ring 114./Vagtchefen

 

Politiet oplyser klokken 20:47 at man har har fundet den tyske statsborger der var kørende i den sorte VW Multivan HAP6677.

Han blev fundet på en adresse i Hemmet, i god behold og ved godt mod. Vi takker for jeres hjælp.

 

 

 

Foto: Arkiv Billede

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*