Person fløjet til riget efter frontalt sammenstød, Ringsted

Arkivfoto

Person fløjet til riget efter alvorligt sammenstød

En person er søndag eftermiddag kommet alvorligt til skade i et trafikuheld på Sorøvej i Ringsted. Vedkommende er fløjet til Rigshospitalet i helikopter.

– Det er kritisk, fordi bilerne er kørt frontalt sammen, men vi ved ikke, om personen er i livsfare, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Kollisionen skete omkring klokken 14.50. Ud over den hårdt kvæstede bilist er også personen i den modkørende bil kommet til skade. Denne person er kørt til behandling på sygehuset i Slagelse.

Sorøvej er foreløbigt helt lukket i forbindelse med redningsarbejdet, oplyser politiet. Bilister opfordres derfor til at finde alternative ruter.

/ritzau/

Sorøvej genåbnes efter endt undersøgelse og oprydning

Midt og Vestsjællands Politi oplyser klokken 15:18 på deres twitter at de er tilstedet ved et færdselsuheld på Sorøvej i Ringsted og at Sorøvej pt er lukket helt i forbindelse med redningsarbejdet.
Klokken 16:42 oplyser Midt og Vestsjællands Politi på twitter at Sorøvej i Ringsted genåbnes om få minutter efter endt undersøgelse og oprydning efter færdselsuheld.

Foto: Arkiv foto

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*