29-årig fange flygtet fra psykiatrisk Afdeling i Middelfart

Arkivfoto

Politiet har sat en jagt i gang

En 29-årig fange er søndag aften flygtet fra Psykiatrisk afdeling i Middelfart.

Ifølge vagtchefen Kenneth Taanquist fra Fyns Politi fortæller han at Manden er sprunget over et hegn og har siden været forsvundet.

Politiet har sat en jagt på manden i gang. Blandt andet foretager Fyns Politi kontrol af biler på den gamle Lillebæltsbro på vej til Jylland. 

 

Politiet formoder  at manden er alene, og at han er forsvundet til fods.

Politiet oplyser, at manden er i behandling på psykiatrisk afdeling, hvor han er anbragt. Manden er dømt og afsoner en straf for personfarlig kriminalitet.

Kenneth Taanquist fra Fyns politi fortæller at man ikke har indtrykket af at manden er farlig, da man på den psykiatrisk afdeling bliver behandlet og medicineret.

Ifølge vagtchefen er den 29-årige Mand ikke farlig på nuværende tidspunkt, men det kan ændre sig om et døgns tid, når virkningen af hans medicin ophører.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set manden. Han beskrives som 29 år og karseklippet. Han bar en sort hættetrøje, blå cowboybukser og sorte sko under flugten.

 

Politiet formoder at den 29-årig muligvis er taget til Jylland

Vagtchefen Ehm Christensen fra Fyns Politi fortæller at den 29-årige fortsat ikke er dukket op og at de har fået en del hendvelser fra borgere, som man nu efterfølger, lyder det fra vagtchefen.

Den 29-årige stammer fra Sydøstjylland, så der er en sandsynlighed for, at han er et sted derovre fortæller vagtchefen.

Klokken 16:58 oplyser Sydøstjyllands Politi på deres twitter at den 29-årig mand, der gårsdag flygtede fra den psykiatriske afdeling i Middelfart, er i politiets varetægt. Manden blev anholdt i Kolding ca. kl. 1600

 

 

Foto: Arkiv foto

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*