25-årig mand kom til skade i arbejdsulykke med kampvogn

050626-N-8761B-096 SHOALWATER BAY TRAINING AREA, QUEENSLAND, AUSTRALIA (June 25 2005)A Leopard AS1 Gun Tank from The First Armored Regiment (1ARMD) participates in a simulated battle during exercise TALISMAN SABRE 2005.TALISMAN SABRE is a four-week biennial exercise to conduct collective training and practice inter-operability between US and Australian forces while further developing the capability to undertake joint, combined operations and helping to build regional security. More than 17,000 personnel from Navy, Army, Air Force, Marine and Special Forces units are participating in TALISMAN SABRE, a merger of the TANDEM THRUST and CROCODILE series of exercises.US NAVY PHOTO BY: Interior Communications Electrician 2nd Class Fred Brier.

25-årige fik trykkede ribben ved arbejdsulykke

En 25-årig mand kom torsdag tilskade, da han var ude at køre i kampvogn på hærens øveareal ved Oksbøl,

Den 25-åriges hoved og overkrop var anbragt på en sådan måde, at han kom til skade, da tårnet på kampvognen begyndte at dreje.

Ifølge politiets døgnrapport er den unge mand ikke kommet alvorligt tilskade.

Manden har fået trykkede dog nogle ribben.

Sagen blev klokken 13.50 anmeldt til Arbejdstilsynet.

 

Foto: Arkiv billede

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*