Politiet fremstiller lørdag fire mænd efter episoden i Skovlunde ved Center Syd

Foto: Arkiv foto

 

2 personer såret i forbindelse med en skudepisode

Fredag aften er

Vestegnens Politi oplyser på nuværende tidspunkt at man ikke har flere oplysninger i sagen.

En sølvfarvet Volvo er forulykket Nær centeret. 

Politiet søger med hunde nær centret.

Med aftenens skyderi har der nu været 12 skudepisoder i hovedstadsområdet de sidste 14 dage.

 

Københavns Vestegns Politi fremstiller lørdag fire mænd, som sættes i forbindelse med et skyderi i Skovlunde fredag aften.

Fredag aften omkring kl 19.15 rykkede Københavns Vestegns Politi talstærkt ud til Skovlunde efter anmeldelse om skud.

Politiets efterforskning tyder på, at to personbiler – en sølvfarvet Volvo S70 og en sort Seat Altea – chikanerede hinanden under kørsel på Ballerup Boulevard i retning mod København, hvorefter de stødte sammen i krydset ved Bybjergvej. Her opstod slagsmål mellem mændene i de to biler også med brug af stikvåben – og på et tidspunkt blev der løsnet cirka 4-6 skud.

Ingen er meldt ramt af skud, men en 34-årig mand pådrog sig stiklæsioner og en 23-årig mand pådrog sig læsioner efter stik og stump vold. De blev anholdt fredag aften.

I løbet af natten til lørdag blev yderligere to mænd på hhv. 19 og 25 år anholdt.

Alle anholdte er fra Ballerup-området, og de vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag med begæring om varetægtsfængsling.

Retsmødet vil blive begæret holdt for lukkede døre, derfor er det meget begrænset, hvad politiet kan frigive om efterforskningen på nuværende tidspunkt.

Der ser ud til at være tale om uoverensstemmelser mellem personer fra Ballerup-området og intet tyder på, at der er nogen sammenhæng til den verserende bandekonflikt i Storkøbenhavn, udtaler politidirektør Kim Christiansen fra Københavns Vestegns Politi.

Han roser mange borgere for at have henvendt sig med oplysninger i sagen til politiet og opfordrer til, at man ringer til Københavns Vestegns Politi på 43 86 14 48 eller via 114, hvis man skulle have en viden om hændelsen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*