Hus udbrændt efter voldsom brand, Lindum

Arkivfoto

stod i badet, men pludselig lugtede der brændt

klokken 04.11 blev Midtjysk brand og redning kaldt til brand på Skibdalvej i Lindum, Ved brandvæsnets ankomst stod huset i flammer og stod ikke til, at redde. Ejeren af huset stod i badet, og syntes  pludselig at lugtede der brændt i huset, ejeren han fandt hurtigt ud af, at det var alvorligt og skydte sig ud af huset. Slukningsarbejdet tog cirka en time.  

begrænset ilden fra at sprede sig

Slukningsarbejdet stod på ca en time, Brandvæsnet  fik efter noget tid, begrænset ilden fra at sprede sig videre til garagen ved siden af ejendommen. Ingen personer er kommet noget til under branden. Indsatsleder Knud Erik Thorsager fra Midtjysk brand og redning fortæller at man på nuværende tidspunkt ikke ved ikke, hvad der er skyld i branden. Flere ting stod tændt, da branden gik i gang, men vi ved på nuværende tidspunkt ingenting. Det skal brandteknikerne forsøge at fastlægge senere

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*