Thulesen Dahl til Mette F.: Jeg peger på Løkke som statsminister – men du kender mit telefonnummer

Foto: Dansk Folkeparti

DF holder idag årsmøde i Herning Kongrescenter.
Dansk Folkeparti vil i regering med Venstre og statsminister Lars Løkke Rasmussen efter næste valg, siger partiformand Kristian Thulesen Dahl i sin åbningstale til Dansk Folkepartis årsmøde.
Ved grundlovstale meddelte partiformand Kristian Thulesen Dahl, at partiet går efter at gå i regering med Venstre.
Før årsmødet har DF-europaparlamentariker og folketingskandidat Morten Messerschmidt i et interview i Politiken, at DF skal agere støtteparti for Mette Frederiksen og socialdemokraterne.

Alternativet meddelt i sidste mdr, at den politisk leder Uffe Elbæk som statsminister frem for S-formand Mette Frederiksen

Hverken  Uffe Elbæk, Morten Østergaard og Pernille Skipper skal sætte kursen for Danmark efter et kommende valg sagde Kristian Thulesen Dahl til klapsalver fra tilhørerne i kongressalen.

Kristian Thulesen Dahl gjorder det  klart, at det for DF er selvstændigt at de Radikale skal holdes uden for indflydelse på udlændingepolitikken.

Men det vil i givet fald være en nydannet regering. En regering, synes vi ikke, at Liberal Alliance længere skal kunne sætte kursen, men han ikke ville udelukke LA fra indflydelse.

Foto: Dansk Folkeparti

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*