Østjyllands politi rykker ud til mystisk hændelse på Silkeborgvej i Åbyhøj, Århus

Østjyllands Politi blev kl. 18:45 tilkaldt til en hændelse med flere biler og personer involveret på Silkeborgvej i Åbyhøj. Østjyllands politi har ikke flere oplysninger pt. Ifølge Østjyllands Politi vil man dog ikke oplyse hvilken type ulykke og hvor mange personer, der er involveret.

et vidne på stedet kunne fortælle, at der i alt var tre ambulancer og fem til seks politibiler til stede, og politiet brugte en del energi på at sende folk væk fra stedet. Vidnet fortæller, at der ca var omkring 70 til 100 mennesker ved hændelsen. Klokken 20:48 Oplyser Østjyllands Politi at en 34-årig mand er blevet påkørt i sin bil og stukket med kniv i ballen her til aften på Silkeborgvej i Åbyhøj tæt på Chr. Winthers Vej. Han er uden for livsfare. Mens der efterforskes, vil  vejen fortsat være spærret. 

Klokken 23:19 Oplyser Østjyllands Politi, at man  mandag aften har anholdt tre mænd, der formodes at være involveret i et knivstikkeri og en bevidst påkørsel i Åbyhøj, Da politiet ankom til stedet, traf de en 34-årig mand, der var blevet stukket med kniv i den ene balle. Desuden var hans bil blevet påkørt af en anden bil – sandsynligvis bevidst. Knivstikkeriet og påkørslen er formentligt sket i forbindelse med en uoverensstemmelse mellem en større gruppe personer.
Østjyllands Politi oplyser at da den 34-åriges bil blev ramt, røg den over i en bil, hvor en 57-årig og en 64-årig mand sad. De pådrog sig skader på henholdsvis ryg og håndled ved sammenstødet. De to mænd har efter politiets overbevisning ikke noget med opgøret mellem den større gruppe personer at gøre.

Vi har afhørt en del vidner i sagen allerede, men vi hører meget gerne fra borgere, der har set episoden eller måske optaget den på video. Har man oplysninger i sagen, vil vi opfordre til, at man straks ringer til os via 114, siger vicepolitiinspektøren.

Østjyllands Politi ønsker mandag ikke at kommentere episoden yderligere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*