06/06-18 Mistænkelig seddel i prøverum fik politiet til at rykke ud, Cityvest Århus

Onsdag eftermiddag meddelte Østjyllands politi at de undersøger et mistænkeligt forhold i City Vest i Brabrand. Centret blev evakueret, mens politiet undersøger stedet. Klokken 17:25 meddeler Østjyllands Politi at de stadig i gang i City Vest sammen med øvrige beredskaber. De øvrige beredskaber vil være der noget tid endnu og man har ikke en konkret tidshorisont om hvornår afspærringen vil ophøre.  Klokken 18:00 er Østjyllands politi i gang med at afsøge City Vest med hunde. Det er fundet af en mistænkelig seddel i et prøverum, hvor der stod at man ville sprænge en bombe i centret der fik politiet til at reagerer. Klokken 19.01 meddeller østjyllands politi at  man nu er færdige med at undersøge City Vest. Intet mistænkeligt fundet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*