05/06-18 Brand i Holbæk sygehus

ARKIVFOTO

Branden blev opdaget omkring klokken 23.40 Branden er startet i vaskeriet på hospitalet og bredte sig til lagerlokaler og en administrationsbygning meget hurtigt. 100 brandfolk og 20 brandbiler blev natten til onsdag sat ind for at slukke en omfattende brand på Holbæk Sygehus. Den voldsome brand udløste en røggaseksplosion som forårsagede den voldsom brandspredning. I løbet af den første time blev hele komplekset overtændt og man lavede en kontroleret nedbrændning Branden berørte ikke patientafdelingen, og der er derfor ikke foretaget evakueringer. Det personale, der var til stede i vaskeriet, da branden brød ud, kom selv ud i sikkerhed. Røgen fra branden er ikke farlig, og det har derfor ikke været nødvendigt at evakuere personer i nærheden, oplyser brandvæsenet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*