03/06-2018 Drukneulykke ved Randers

To kvinder og en mand var involveret i dramatik ved Kanaløen i Mellerup. De var sejlet ud i en båd, og var af endnu ukendte årsager havnet i vandet.

Inden redningsmandskab fra Beredskab & Sikkerhed nåede frem, havde en redningshelikopter været over ulykkesstedet, hvor en mand blev bjærget. Han blev fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby. Hans tilstand er i øjeblikket ukendt.

Kort tid efter ankom en lægehelikopter fra Skive, som netop havde forladt Endelave i forbindelse med en anden drukneulykke. Da en lægeambulance fra ankom fra Randers, kunne lægehelikopteren hurtigt forlade stedet igen.

Ifølge beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen var det lykkedes de to kvinder selv at komme op i båden. Da Beredskab & Sikkerhed kom til stede med en gummibåd, sejlede de ud til kvinderne i båden, og redningsmandskabet sejlede båden i land.

En ambulance stod klar, og den kørte kvinderne til nærmere undersøgelser på Regionshospitalet i Randers.

Herefter gik det tilstedeværende politi i gang med afhøring af vidner og de pårørende, som var til stede.

Ulykken og de mange udrykningskøretøjer og to helikoptere tiltrak sig mange nysgerriges opmærksomhed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*